Arkiv – Kulturforeningen i Skovbo

Herunder en oversigt over tidligere arrangementer nogle år tilbage, med de nyeste øverst.

Der er mere omtale af arrangementerne under Program-arkiv for de enkelte år. 

2022: 

Frokostkoncert med “De Gæve Gutter – Optimisterne”
søndag den 25. september kl. 13 
Borup Kulturhus 
Møllevej 2, 4140 Borup

Der indbydes til en uforpligtende eftermiddag med smørrebrød og drikkevarer i godt og muntert samvær. 
Under frokosten vil der være dæmpet musik.

Det lokale “seniorboyband” ”De Gæve Gutter – Optimisterne” står for musikken og for den efterfølgende underholdning. De er kendt af mange i Køge som fire – aldrende – spillemænd, der underholder rundt omkring med kendte gamle viser og pop-melodier samt egne omskrevne numre. Krydret med anekdoter og muntre historier. Og som også gerne inviterer deres publikum med på en fællessang. Om nødvendigt transformerer gutterne sig gerne til flerstemmigt kor eller skifter kønsidentitet med en paryk eller to.

‘Deres åbenhjertede positive optræden og holdning til livet smitter af. De inddrager og skaber fællesskab.

De har varierende musikerfaring fra deres yngre dage i andre orkestre og har været aktive i Ejbykoret og Kulturforeningen Apollonaris. Gruppen består i dag af: Just Christensen sav, Per Hermansen harmonika, Mogens Gammel Pedersen guitar og Poul Schmidt bas.

“De Gæve Gutter – Optimisterne” er for nylig blevet en del af Køge Kommunes deltagelse i et Forsknings- og udviklingsprojekt, “Kulturens Rige” sammen med seks andre kommuner, Danmarks Underholdningsorkester, Aktionsuniversitetet og Sund By Netværket. 

“Kulturens Rige” i Køge belyser blandt andet, hvordan kultur og musik kan forebygge sociale problemer og ensomhed blandt ældre.

Når “De Gæve Gutter – Optimistene” optræder, opstår der frirum for problemer og ensomhed. 

I billetten er inkluderet 3 stk. smørrebrød og 1 genstand (øl, vin eller vand). 
Billetpris 150 kr. 

Billetter skal købes på forhånd, senest søndag den 18. september, af hensyn til madbestilling.  

Billetter købes via nedenstående link hos billetto.dk 
Billetter 

Der kan også købes billetter i Borup Boghandel 

Dørene åbnes kl. 12.15 for spisegæster.  

————————————————————–

Kulturnatten i Borup Kulturhus
fredag den 26. august 2022: 

For Ejbykoret, Kulturforeningen i Skovbo og Skovbo Kunstforening:

(Programmet for hele Borup Kulturnat 2022 kan læses i Midtsjællands Avis. 
Se  www.sn.dk ) 

18.40-19.00: Ejbykoret synger fra balkonen
19.15-20.00: Skovbo Kunstforening har fernisering på kunstudstilling med kunstnergruppen PRO og jazzmusik med ”Six Foot Stompers”
20.15-20.45: Indonesisk traditionel dans og musik fra Java, Sumatra, Borneo og Bali.
21.00-21.45: Jazzmusik med ”Six Foot Stompers”

Rundt i Borup: 
19.15-19.45: Indonesisk dans forskellige steder i Borup, afhængigt af vejret

 

————————————————————–

Kunst i litteraturen:

Foredrag med Rakel Haslund-Gjerrild:
’Adam i Paradis’ og billedkunstneren Kristian Zahrtmann 
tirsdag den 3. maj kl. 19 – 21 
Borup Kulturhus, Møllevej 2, 4140 Borup 

70 år gammel og på højden af sin karriere maler den danske billedkunstner Kristian Zahrtmann ‘Adam i Paradis’. Et portræt af det første menneske, der emmer af begær og erotik. 

Haslund-Gjerrilds roman tager sit udgangspunkt i dette maleri og maleren bag – det er en uhyre velskrevet bog om et menneske, der udadtil har opnået alt, men som kæmper indeni.
Rakel Haslund-Gjerrild tager os med på en rejse til Zahrtmanns verden med farverige billeder og udtryk i tiden omkring det moderne gennembrud.
” Det er ren litterær forkælelse. Det historiske stof er ikke staffage, kulisser, men vækkes hyperfølsomt til live.” Information.

I pausen vil der være forfriskninger, og det er muligt at købe Rakel Haslund-Gjerrilds bog og få den signeret.
Du behøver hverken at kende kunstneren eller have læst bogen for at få en spændende, lærerig og underholdende aften!

Foredraget er en fortsættelse af serien om KUNST I LITTERATUREN, som vi påbegyndte i efteråret 2021 med Jesper Wung-Sung og bogen ’Kvinde set fra ryggen’.
Arrangementsrækken er et samarbejde mellem Kulturforeningen i Skovbo, Skovbo Kunstforening og KøgeBibliotekerne. 

Støttet af Statens Kunstfond. 

————————————————————–

Pris 50 kr. 

Foredrag ved René Ljunggren
lørdag den 2. april kl. 15
Ejby Medborgerhus 

Lørdag eftermiddags-foredrag ved fjeldguide, friluftsguide og forfatter René Ljunggren i Ejby Medborgerhus 

René Ljunggren fortæller om sit liv med friluftsliv gennem mere end 50 år.

Du kan forvente et underholdende foredrag om vandring i Danmark, Sverige og i Grønland, men også om arbejdet med at lave stiforløb gennem Køge kommune. Stier der skal forbinde Køge kommune med nabokommunernes stisystemer.

I den forbindelse arrangerer René sammen med Niels Rolskov korte og længere dagsvandringer gennem kommunen. 

René Ljunggren foretog sin første fjeldtur til Kebnekaiseområdet i det nordlige Sverige allerede i 1969 og René er stadig aktiv fjeldvandrer og guide.

Gennem mere end 10 år har René undervist i fjeldvandring og friluftsliv indtil han etablerede Vildmarksskolen og Vildmarksrejser der henholdsvis tilbød friluftsrelaterede kurser og rejser i Norden og i Grønland. 

René har boet 2 år på Færøerne og 10 år i Grønland før han slog sig ned i Herfølge med sin hustru Gitte. 

René Ljunggren arrangerer stadig rejser i Lapland og ture i Danmark og i Sydsverige ligesom han også afholder kurser i kort og kompas og andre friluftsrelaterede emner. 

Mød op til et spændende og hyggeligt foredrag. 

Foredraget holdes i Ejby Medborgerhus Gemsevej 19, Ejby, 4623 Lille Skensved, lørdag den 2. april kl. 15.

Fri entré.  

———————————————————

“Die schöne Müllerin” af Schubert 
med Johannes Mannov og Christian Westergaard 
fredag den 18. marts kl. 19.30
Borup Kulturhus

Schuberts dejlige sangcyklus ”Die schöne Müllerin” bliver fremført af barytonen Johannes Mannov akkompagneret af pianisten Christian Westergaard.  

Johannes Mannov er en internationalt eftertragtet sanger.  Han er uddannet i Tyskland og har sunget på de store scener og koncertsteder i det meste af Europa, i Sydamerika, Japan m.m. 
Han har ligeledes i flere omgange sunget på Den Kgl. Opera i København, hvor han har sunget de bærende barytonpartier i bl.a. Mozarts Don Juan, Figaros bryllup, Pelleas et Melisande, Elektra m.m.  Han mestrer de forskellige stilarter lige fra barokken til de helt nutidige som f.eks. Paul Ruders. 

Som kammermusiker er han vidtfavnende.  Indenfor liedkunsten, som vi skal nyde godt af ved koncerten i Borups Kulturhus, har han en sjælden evne til at formidle både stilen, følelserne og den vidunderlige musik, som vi får mulighed for at høre det, når han sammen med akkompagnatøren Christian Westergaard fortolker Schuberts ”Die schöne Müllerin”. 
Johannes og Christian har ofte samarbejdet netop omkring Schubert, både med den cyklus, som vi her skal høre, men også omkring ”Winterreise”, (som vi får mulighed for at høre i 2022 med Ulrik Stærk som akkompagnatør) og ”Schwanengesang” og mange af de fantastiske lieder fra Schuberts hånd.

”Die schöne Müllerin” er en digtsamling af Wilhelm Müller, som undervejs forandredes fra at være et lidt lettere synge/rollespil til, bl.a.ved Schuberts skønne musik, at blive et af romantikkens store værker, hvor den voldsomme kærlighed og sorgen over, at den ikke bliver gengældt, er bærende. ”Himmelhøjt  jublende, bedrøvet til døden” som Goethe skrev det. Det fremgår så vidunderligt i Schuberts musik og i Johannes Mannovs og Christian Westergaards fortolkning.

Udover sin egen sangerkarriere underviser Johannes Mannov  i solo- og ensemblesang på bachlor- og kandidatniveau og har arbejdet som professor i sang ved Hochschule für Musik i Nürnberg fra 2012 til 2020. Endvidere sidder han ofte i jury’er ved sangkonkurrencer og prisuddelinger, og afholder masterclasses på konservatorier i Danmark, Tyskland, Israel og Italien. 

Koncertbilletprisen er 150 kr.
For medlemmer af Kulturforeningen i Skovbo er koncerbilletprisen 100 kr. 

Der er mulighed for spisning kl. 18. Det koster yderligere 125 kr. for en spisebillet, som skal købes senest den 15. marts. 
Der serveres 1 stk. stegt laks med kartofler, grøntsager, salat og hollandaisesovs. 

Både spise- og koncertbilletter sælges via www.billetto.dk eller i Borup Boghandel. 

Dørene åbnes kl. 17.15, så der er tid til at købe drikkevarer og være klar til at spise kl. 18.00. 

Koncertbilletter sælges også ved døren. 

————————————————————–

Ordinær Generalforsamling i KIS
Mandag den 14. marts 2022 kl. 19.30
Borup Kulturhus 
 

Dagsorden iflg. vedtægterne. 
Alle er velkomne. Der serveres kaffe med kage. 

For at deltage i evt. afstemninger, kræves der, at kontingent er betalt. Det kan betales i forbindelse med generalforsamlingen. 

Se https://kulturis.dk/om-kulturforeningen-i-skovbo-kis/bestyrelsen/

————————————————————–

Kunst i litteraturen:
Foredrag med Peter Løhr om ’Hulemennesket’ og guldaldermaleren Johan Thomas Lundbye 

torsdag den 24. februar kl. 19 – 21 
Borup Kulturhus

”En ny, unik stemme” har Information kaldt forfatteren Peter Løhr, der med sin anmelderroste roman ’Hulemennesket’ har skrevet en underholdende og levende roman om den berømte guldaldermaler Johan Thomas Lundbye.

Til foredraget tager Peter Løhr os med på en tankevækkende rejse til Guldalderens kunstnermiljø i Rom, Danmark og resten af Europa, hvor også Marstrand, H.C. Andersen, Grundtvig og Kierkegaard er med.
Her præsenteres store kunstværker og endnu større personligheder, der alle satte deres præg på deres tids europæiske kultur og kunst og har sat dybe spor i nutiden. Og det bliver gjort med et glimt i øjet, sproglig spidsfindighed og stor humor i ’Hulemennesket’.   

I pausen vil der være forfriskninger og det er muligt at købe Peter Løhrs bog og få den signeret. Du behøver hverken at kende kunstneren eller have læst bogen for at få en spændende, lærerig og underholdende aften!

Foredraget er en fortsættelse af serien om KUNST I LITTERATUREN, som vi påbegyndte i efteråret 2021 med Jesper Wung-Sung og bogen ’Kvinde set fra ryggen’.

Arrangementsrækken er et samarbejde mellem Kulturforeningen i Skovbo, Skovbo Kunstforening og KøgeBibliotekerne. 

Billetpris: Kr. 50,00 + gebyr

Billetter købes via nedenstående link fra Biblioteket eller fra Bibliotekets hjemmeside. 

Køb billet(ter) 

———————————————————–

En Barok- Valentinskoncert
med Camerata Øresund 
lørdag den 12. februar kl. 16 
Borup Kulturhus 

Forførelse, passion og jalousi

I midten af  februar er det Valentinsdag – dagen, hvor butiksvinduerne er røde af roser og hjerteformede chokoladeæsker og kærligheden fejres verden over.
Man kunne måske tro at nutidens kommercielle kræfter havde fået en rigtig god business idé og opfundet Valentinsdagen, men faktum er at Valentins traditionen fandtes længe inden de røde balloner overhovedet så dagens lys. Faktisk kan fejring af Valentinsdag spores helt tilbage til det ældgamle Romerrige hvor man, d.14 februar ærede guden Juno, som repræsenterede ægteskabet og kvinden.
 
Med Camerata Øresunds Valentinskoncert ønsker vi at give et alternativt bud på en Valentinsfejring – en fejring der hylder ånd og sjæl og kærlighedens uransagelige veje.
I barokmusikken hyldes og beskrives kærligheden og dens mange facetter i utallige arier og barokke hits, som har berørt, begejstret og henrevet generationer af lyttere gennem mere
end 400 år. Store barokmestre som bla. Monteverdi, Purcell og Händel skildrer både den lykkelige og ulykkelige kærlighed i toner og maler den i stærke billeder med drama, smerte, intensitet og lidenskab.
Camerata Øresunds program består af sprudlende kærlighedsduetter og arier, der spænder lige fra flammende uskyld og forførelse (Händels ”Il primo ardor ”& “Un cenno leggiadretto”), over lidenskabelig ild (Monteverdi’s “Pur ti miro”), igennem rasende jalousi (Händels “Ègelosia” ), til dyb fortvivlelse (Purcell’s “Let me weep”).

Til Valentinskoncerten har Camerata Øresund allieret sig med to af de største sangtalenter i Danmark, sopranen Cassandra Lemoine og kontratenoren, Steffen Jespersen, som begge er uddannet på Operaakademiet.
Med stor indlevelse og stærk teatralsk formidling fra de to solister og Camerata Øresund, får publikum en tur i kærlighedens rutchebane med al den spænding og store følelser det medfører.

Medvirkende:  Camerata Øresund under ledelse af Peter Spissky – 9 musikere.
Steffen Jespersen- kontratenor
Cassandra Lemoine- sopran 

Koncerten arrangeres i samarbejde med Køge Klassisk 

Billetpris 150. kr. –
100 kr. for medlemmer af Køge Klassisk eller Kulturforeningen i Skovbo 
Gratis for unge under 30 år. 

Billetter købes via nedenstående billetlink,  via www.koege-klassisk.dk  eller ved døren.  
Billetlink:  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ce9l69tszy

De gældende corona-restriktioner overholdes. 

————————————————————–

2021: 

Julemotetter med Theatre of Voices
fredag den 17. december kl. 19.30
Køge Kirke 

————————————————————–

Irsk musik med Almost Irish
lørdag den 20. november kl. 19.30 
Borup Kulturhus 

———————————————————–

ÅBENT HUS I BORUP KULTURHUS
SØNDAG DEN 14. NOVEMBER 2021 

———————————————————–

Jubilæumskoncert med
Concerto Copenhagen  

lørdag den 30. oktober kl. 15 
Borup Kulturhus

I samarbejde med Køge Klassisk.  

———————————————————–

Jazzkoncert med Paul Harrison Band
Torsdag den 7. oktober 2021 kl. 19.30 
Borup Kulturhus 

———————————————————–

Foredrag af Jesper Wung-Sung
tirsdag den 14. september kl. 19.00 – 21.00 
Borup Kulturhus 

———————————————————–

Familie-koncert med “Latino Bambino”
søndag den 5. september kl. 15 
Ejby Medborgerhus

Gemsevej 19, Ejby, 4623 Lille Skensved 

———————————————————–

Kulturnatten i Borup
fredag den 27. august 
Borup Kulturhus

Kl. 20.00 – 20.45 Peter Edelmann & band 
Kl. 21.00 – 21.45 Peter Edelmann & band 

———————————————————–

Medlemsarrangement:
Rundtur i det gamle Lejre
mandag den 16. august kl. 14

Vi startede efterårssæsonen mandag den 16. august med et gratis medlems-arrangement – en rundtur i det gamle Lejre. 
Allis Bergh 
gav os en engageret rundvisning i det historiske område omkring Lejre Museum. Det var et udendørs arrangement, og vi fik rigtig meget at vide. Turen afsluttedes indendørs med kaffe og hjemmebagt kage – og endnu flere gode fortællinger fra området. 

———————————————————–

Medlemsbesøg hos  Frede Svendsen, Gammerød
Mandag den 10. maj 2021 kl. 14 

Vi så Fredes mere end 30 hestevogne og kareter og fik fortalt om dem. Det var flot og spændende. 
                    
———————————————————–

Ordinær generalforsamling søndag den 9. maj 2021 kl. 16, 
Kantinen i Borup Kulturhus 

Dagsorden i følge vedtægterne 

———————————————————–

2020: 

Event med slagtøjsvirtuos Thomas Sandberg
for børn og voksne 
Søndag den 8. marts kl. 16
(lige inden den ordinære generalforsamling)
Borup Kulturhus 

Ordinær generalforsamling søndag den 8. marts 2021 kl. 17.30, 
Kantinen i Borup Kulturhus 
Dagsorden i følge vedtægterne 

———————————————————–

Koncert med guitarvirtuos Kaare Norge 
Søndag den 9. februar 2020 kl. 16 
Borup Kulturhus, 
Møllevej 2, 4140 Borup 

———————————————————–

2019: 

Händels Messias i Køge Kirke
opføres af Barokensemblet Camerata Øresund 
under ledelse af Peter Spissky. 
Fredag den 6. december kl. 19.30 
Køge Kirke  

———————————————————–

Søndag den 17. november fra kl. 14
Borup Kulturhus 
Åbent Hus for alle interesserede, arrangeret af Brugerrådet for Borup Kulturhus 

Kl. 14.00         Bydes der velkommen. Samtidig åbnes Skovbo Kunstforening fernisering på den årlige Folkeudstilling nr. 40. Det er en udstilling af 30 fortrinsvis lokale kunstneres værker.
Kl. 14:45         Vi holder åbent til vores lokaler for besøg af gæster, og der vil være sang og musik i hallen resten af eftermiddagen. 
Kl. 17.00         Slutter eftermiddagens arrangement og vi gør klar til spisning. 
Kl. 17:30         Spisning – Lækker buffet 
Kl. 19:00         Underholdning med Lune Carlsen  

———————————————————–

Bachs ukendte kammeroperaer
med Concerto Copenhagen 
Dirigent/Musikalsk ledelse: Lars Ulrik Mortensen
Torsdag den 14. november kl. 19.30 
Teaterbygningens Musikcafé , 1.sal (ingen elevator)
Bag Haverne 1, Køge 
Koncertintroduktion 
Inden koncerten, kl. 18.30 til kl. 19.00 

———————————————————–

Folklore i klassisk musik 
Duo Estera Kwiecien og Marie-Luise Bodendorff 

F. Chopin, L. Janacek, E.Grieg og D. Sjostakovitj  
Søndag den 6. oktober kl. 19.30 
Borup Kulturhus 

——————————————————————-

Unge spiller klassisk vinderkoncert 
og Ensemble Storstrøm 
Søndag den 15. september kl. 15 

Borup Kulturhus 

——————————————————————-

Ta og kys det hele fra mig  
Kabaret med Birgitte Bruun, 
på flyglet Henrik Sørensen

Brecht/Weil, PH, Kai Normann Andersen m.fl. 
Fredag den 13. september kl. 20 
Borup Kulturhus 

——————————————————————-

Kulturnat i Borup 2019  

Fredag den 30. august 
Borup Kulturhus
KIS arrangerer følgende 2 koncerter: 

Kl. 20.00 – 20.45  Jazzkoncert med Alice Carreri og Glostrup Trioen 
Kl. 21.00 – 22.00   D’swing  

——————————————————————

Lørdag den 25. maj 2019 klokken 10 – 15 
Kulturforeningen i Skovbo deltager i Foreningernes Dag på Torvet i Køge 
KIS præsenteres af Lasse “Boogie” Jensen, og udlodder en hjemmekoncert med “Boogie Lasse”. 
 
 
————————————————————————–
 
Foredrag ved operaekspert Henrik Engelbrecht om sin bog: 
“Hjertet brast i toner – med H. C. Andersen i operaen.” 
Fredag den 5. april 2019 kl. 19.30 
Ejby Medborgerhus, Gemsevej 19, Ejby  
 
 
—————————————————————————
 
Ordinær Generalforsamling i KIS 
Søndag den 10. marts kl. 16 
Borup Kulturhus 

Dagsorden ifølge vedtægterne. 

————————————————————————–

Irsk/skotsk folkmusik med Ímar 
Mandag den 25. februar 2019 kl. 20   
Mulighed for spisning kl. 18.30 
Borup Kulturhus  

————————————————————————–
 

Søndag den 3. februar 2019 kl. 16 
Borup Kulturhus
Small Concerti med Concerto Copenhagen og Lars Ulrik Mortensen  

————————————————————————— 

2018: 

Søndag den 18. november fra kl. 14
Åbent Hus i Borup Kulturhus 

Kl. 14.00        Skovbo Kunstforening har fernisering på den årlige Folkeudstilling
Kl. 14.30        Resten af eftermiddagen kan man møde foreningerne og høre musik og sang
Kl. 18.00        Fælles buffet for medlemmer og gæster udefra. 
Kl. 19:30        Koncert med Kira Martinis Kvartet 

—————————————————————————

Lørdag den 10. november 2018 kl. 19.30 
Borup Kulturhus
“Hold i hånd med Händel” – et musikalsk portræt af Georg Friedrich Händel  
Barokensemblet Camerata Øresund 

Kunstnerisk ledelse: Peter Spissky

Kristin Mulders: alt-solist
Beate Mordal: sopran-solist 

—————————————————————————

Søndag den 28. oktober 2018 kl. 16  
Borup Kulturhus 
“Måske en martsnat”                                 

Koncert med DaCapo-koret og  Mads Haabers Kvartet. 

Mads Haaber, Mads Granum, Mikkel Nielsen og Flemming Nielsson. 

Melodierne er komponeret af John Høybye 
 
—————————————————————————-


Mandag den 24. september 2018 kl. 19.30 
Borup Kulturhus i kantinen 
Et Arbejdsliv på Iskanten
Lysbilledforedrag med  eventyrer og havpattedyrbiolog Cecilia Vanman. 

—————————————————————————

Fredag den 31. august 2018 – Kulturnat i Borup
Borup Kulturhus.  
KIS arrangerede en koncert med Inge Andersen og Swingeriet 
kl. 21.00 – 22.00 
Inge Andersen og Swingeriet, der denne gang var en kvintet.  

Swingorkestret bestod på Kulturnatten af: 
Susanne Overgård vocal 
Simon Thorsen saxofon 
Inge Andersen piano (kapelmester) 
Roland Hansen bas 
Carsten Landors trommer 

—————————————————————————

Lørdag den 16. juni 2018 klokken 10 – 15 
Torvet i Køge. 

Kulturforeningen i Skovbo deltog i Foreningernes Dag

KIS præsenteredes af Lasse “Boogie” Jensen 

KIS udloddede en hjemmekoncert med “Boogie Lasse”. 
Hjemmekoncerten blev vundet på lod nr. 64. Vinderen har fået besked.  

—————————————————————————

Fredag den 6. april 2018 kl. 20 
Borup Kulturhus 

Koncert med James Taylor-musik
ved Jan Kaspersen, Peter Vuust og Kristian Fogh 


Mandag den 12. marts 2018 kl. 16.30 
Borup Kulturhus
Familiekoncert med Concerto Copenhagen 
Gratis familiearrangement med musik og aftensmad 

Arrangementet præsenteredes af Teaterbygningen, Kulturforeningen i Skovbo og KøgeBibliotekerne med støtte fra Køge Kommunes Kulturpulje. 

—————————————————————————

Søndag den 4. marts 2018 kl. 16  
Borup Kulturhus 

Ordinær Generalforsamling 

Dagsorden ifølge vedtægterne. Referat kan læses under:  OM KIS / medlemskab  


Søndag den 25. februar 2018 
Borup Kulturhus  

Teaterstykket “I det uvirkelige lys”af Aske Høier Olsen. 

Brugerrådet i Borup Kulturhus indbød i samarbejde med Ungdomsskolen og KIS til at deltage i en helt særlig teateroplevelse. 


Tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19.30 
Borup Kulturhus 
Vivaldis De 4 Årstider og Vivaldi-arier 
Barokensemblet Camerata Øresund

Peter Spissky og Eline Soelmark 

—————————————————————————

Torsdag den 11. januar 2018 kl. 19.30 
Ejby Medborgerhus, Gemsevej 19, Ejby, 4623 Ll. Skensved 
Foredrag ved Henrik Engelbrecht: ”Opera i Guldalderens København” 

—————————————————————————

2017:

Søndag den 26. november 2017 kl. 15.00 
Ejby Medborgerhus, Gemsevej 19, Ejby, 4623 Ll. Skensved 
Carsten Milvang ”Den Lyriske Parentes” 


Søndag den 12. november 2017 
Borup Kulturhus 
SYRISK KULTURKARAVANE 


Søndag den 5. november 2017 
ÅBENT HUS i Borup Kulturhus

Program: 
Kl. 14:00: Fernisering på Folkeudstillingen i Skovbo Kunstforening 
Kl. 14:30: Mød de, der holder til i Borup Kulturhus, og oplev musik og sang i Hallen. 
Kl. 18:00: Fælles middag i Hallen for medlemmer og gæster udefra 
Kl. 19:30 – 21:30: Koncert med Tatiana og Nikolaj Skaaning 


Fredag den 29. september 2017 kl. 18 
Borup Kulturhus 

Færø-aften i samarbejde med 
Skovbo Kunstforening 

Program:
Klokken 18.00: Foredrag ved Bárdur Jákupsson 
Klokken 19.30: Buffet med blandt andet lam og kylling
Klokken 20.30: Koncert med Astrid og Stanley Samuelsen 


Fredag den 25. august 2017 
Borup Kulturhus

Kulturnat i Borup 

KIS’ koncerter i Borup Kulturhus: 
kl. 20.00-20.45 Julia Milasa – guitar og vocal 
kl. 21.00-22.00 Jazzkoncert med New Orleans Delight & Marilyn T. Keller (dansk/svensk jazzorkester med amerikansk sangerinde) 


Lørdag den 10. juni kl. 10 – 15 2017  
Køge Rådhusgård

Foreningernes Dag 

Lasse “Boogie” Jensen repræsenterede KIS. 
Lasse lagde op til KIS’ konkurrence med lodtrækning om en 30 minutters koncert med Lasse. 


Lørdag 22.04.2017 kl.  20 
Borup Kulturhus 
Burnin Red Ivanhoe – 50 års jubilæum 

Der var mulighed for spisning klokken 18.30 
Kim Menzer – Jens Runge – Karsten Vogel – Lone Selmer – Jon Bruland – Frandz Rifbjerg 


Fredag 10.03.2017 kl. 20 
Multihallen i Borup 
Tegneserie-operaen Escarramán 

Link til dokumentar-video: klik her  


Søndag 05.03.2017 kl. 16 
Borup Kulturhus 
Ordinær Generalforsamling 2017 

—————————————————————————

2016: 

Søndag 20.11.2016 klokken 16 – 17
Borup Kulturhus 
Daniel Ahring Kiær, klaver, Niels Knudsen Esquerda, klarinet og Myrra Lolck Hansen, violin 

—————————————————————————

Søndag 13.11.2016 
Åbent Hus i Borup Kulturhus

Kl. 14.00 Fernisering på 37. Folkeudstilling
Kl. 14.30 – 17.00 Møde med foreningerne i Kulturhuset og musikindslag med husets musikgrupper
Kl. 18.00 Buffet
Kl. 19.30 Koncert med Jens Lysdal, Bjarke Falgren og Jon Bruland  

—————————————————————————-

Lørdag 08.10.2016 klokken 20  
Borup Kulturhus
Forest & Crispian med Vindla String Quartet

—————————————————————————

Fredag 16.09.2016 klokken 20
Borup Kulturhus  
Litteraturkoncert i 150 året for Jeppe Aakjær
Aakjær og Claussens forskelligheder – med musik af Carl Nielsen
Nis Bank-Mikkelsen læste op, Linnéa Villén, på fløjte og Allan Sjølin på guitar 

—————————————————————————

Fredag 26.08.2016 
Kulturnat i Borup 2016 

KIS’ koncerter i Borup Kulturhus:
kl. 20-20.45 Dansk-argentinsk folkemusik med Markando
kl. 21-22.00 Jazzkoncert med New Orleans Delight med Marilyn T. Keller
Se og hør koncerten med New Orleans Delight i Borup Kulturhus på YouTube:
1. video klik her og 2. video klik her 

—————————————————————————

Lørdag 11.06.2016 klokken 10-15 
Rådhusgården i Køge
Foreningernes Dag 2016 
 
Lasse “Boogie” Jensen lagde op til KIS’ konkurrence om en 30 minutters hjemmekoncert 

—————————————————————————

Lørdag 02.04.2016 klokken 19.30 
Borup Kulturhus
Vind og vejr i sang og tale 
Meteorolog Jesper Theilgaard og DaCapo Koret 

—————————————————————————

Lørdag 12.03.2016 klokken 19.30 
Ejby Medborgerhus
Foredrag af Gunnar Brønholt. Gospel, blues og Elvis 

—————————————————————————

Søndag 06.03.2016 klokken 16.00 
Borup Kulturhus 
Ordinær Generalforsamling 2016  

—————————————————————————

Lørdag 06.02.2016 klokken 20
Borup Kulturhus 
Koncert med Middle East Peace Orchestra 

—————————————————————————

2015: 

Søndag 15.11.2015 
Åbent Hus og Festkoncert 2016
Borup Kulturhus 

14-16 Fernisering på den 36.Folkeudstilling
14-17 Mød foreningerne – Åbne værksteder m.m. 
16-17.30 Musikalsk underholdning med nogle af husets foreninger
17.30 Buffet
19.30 – 22 Koncert – The Nordic Tour 

—————————————————————————

Lørdag 07.11.2015 klokken 20.00
Borup Kulturhus 
Koncert med Singh & Goldschmidt. Borup Kulturhus 

—————————————————————————

Fredag 18.09.2015 klokken 20.00 
Borup Kulturhus 
Laugesen All StarsBorup Kulturhus 

—————————————————————————

Fredag 28.08.2015 
Kulturnat i Borup 2015 

I Borup Kulturhus har KIS arrangeret:
Kl. 20.00–20.45: Trioen Music Spoken Here med Nordic Bollywood Folk Music
Kl. 21.00–22.00: Tatiana Kisselova og Nikolaj Skaaning med uddrag fra 5 minutter i forår 

—————————————————————————-

Lørdag 11.04.2015 klokken 19.30 
Borup Kulturhus 
Den Danske Strygekv. & Dreamers Circus

Støttet af Køge Kommunes Kulturpulje, Køge Kultur Fond og Solistforeningen af 1921 

—————————————————————————

Søndag 15.03.2015 
klokken 15.00 
Borup Kulturhus 
Ordinær Generalforsamling 2015 

—————————————————————————

Fredag 27.02.2015 klokken 19.30 
Borup Kulturhus 
Jazzkoncert Glostrup-trioen

featuring Uffe Markussen, Henrik Dhyrbye, Torben Kjær og Ole Streenberg 

—————————————————————————-