Program-arkiv 2020

Ordinær Generalforsamling 
Søndag den 8. marts kl. 17 
Dagsorden iflg. vedtægterne
Borup Kulturhus  

———————————————————–

Event med slagtøjsvirtuos Thomas Sandberg
for børn og voksne 
Søndag den 8. marts kl. 16
(lige inden den ordinære generalforsamling)
Borup Kulturhus

Kulturforeningen i Skovbo – KIS har et gratis arrangement med Thomas Sandberg for børn og voksne.

Den 8. marts kl. 16 har du mulighed for at opleve et spændende rytmisk event, når Kulturforeningen i Skovbo – KIS afholder en gratis koncert med Thomas Sandberg i Borup Kulturhus.
Thomas Sandberg foretager sammen med publikum en rejse i musik og lyd. Han indtager rummet, udforsker lydene og inddrager dem i sit musikalske univers og viser, at der er musik i alt…..

I forestillingen indgår såvel klassiske slagstøjsinstrumenter, krop og stemme, som blandes med ting og sager, som vi ikke umiddelbart betragter som instrumenter. Publikum inddrages også som lyd- og rytmegivere i det spændende projekt ligesom mikrofoner og forskellig elektronik indgår som med- og modspillere. Lyde optages på stedet og indgår med det samme i musikken. Thomas kommer til at spille i 8 lag med sig selv.

Bodypercusssion, absurd musikalsk komik, mimik og fysisk performance vil også være en ingrediens i denne energiske musikalske cocktail.

Forestillingen er for alle, som nyder at udforske de muligheder der altid er til stede for at frembringe spændende og sjov musik, og den er lige underholdende for alle aldersgrupper, – fra de helt små til de gamle…

Thomas Sandberg er uddannet fra Det kongelig Danske Musikkonservatorium fra henholdsvis diplom- og solistklassen som slagtøjssolist. Han har altid boltret sig frit i det musikalske landskab med afstikkere til både teater- og danseverden. For Thomas eksisterer kasser og stramme genrebetegnelser ikke, og han er konstant nysgerrigt på udkik efter ny hvide pletter på det musikalske landkort.

Thomas har modtaget et væld af priser. Heraf bl.a. Musikanmelderringens Kunstnerpris i 1998, Dansk Komponistforenings Musikerpris i 2000, TeaterET’s Musikdramatiske pris i 2005 Statens treårige arbejdslegat i 2006 samt senest en Danish Music Award som Årets Børnejazznavn i 2011.

Børn, forældre og bedsteforældre, tag afsted til en sjov og spændende eftermiddag i Borup Kulturhus den 8. marts kl. 16, – og det er ganske gratis !

———————————————————

Koncert med guitarist Kaare Norge 
Søndag den 9. februar 2020 kl. 16 
Borup Kulturhus, 
Møllevej 2, 4140 Borup

Danmarks nok mest kendte og anerkendte klassiske guitarvirtuos 

Kaare Norge er en dansk klassisk guitarist. Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i 1988, og den klassiske musiks både kendte og ukendte værker er at finde på hans repertoire, der også inkluderer populær- og folkemusik.
Med sit solospil har Kaare Norge nu igennem flere årtier tryllebundet publikum, høj som lav og i alle aldre. Dette har gjort Kaare Norge til en eftertragtet instrumentalist, som mestrer at spænde sit repertoire fra de helt store komponister som Bach, Mozart, Chopin, til de mere folkelige melodier fra nær og fjern, over til de store populære navne som The Beatles og Led Zeppelin, for bare at nævne nogle få eksempler.
Han har gennem karrieren givet over 2000 koncerter i ind- og udland og han blev i 1991 den første klassiske musiker der har spillet på Roskilde Festivalen. Uden for Danmarks grænser er han bl.a.kendt for sit arrangement af Led Zeppelin’s Stairway to Heaven, hvilken han indspillede på sin CD La Guitarra i 1994. I de senere år har kompositionerne mest været for sologuitar.

Kaare Norge har udgivet 24 cd-albummer, modtaget fire guldplader og en platinplade. 

Billetpris for koncerten: 75 kr. 
Billetter kan købes via www.billetto.dk 
Billetbestilling kan tillige ske via info@kulturis.dk 

Kulturforeningen i Skovbo  præsenterer koncerten med Kaare Norge i samarbejde med Skovbo Kunstforening – i forlængelse af nedenfor omtalte udstilling af Kaare Norges malerier. 

Der er åben for maleriudstillingen og billetteringen kl. 14 – 16 den 9. februar.   

Udstilling med Kaare Norges malerier
12. januar til 9. februar i Borup Kulturhus 
Fernisering søndag den 12. januar kl. 14-16

NATURENS LYS – Udstilling i Kulturhuset i Borup
Kaare Norge behøver næsten ingen præsentation som klassisk guitarist, men det er ikke alle der ved, at han sideløbende med sin musikalske karriere også er en engageret billedkunstner. Kaare Norge har dyrket maleriet i de sidste 20 år. Siden Kaare Norges fokus og passion omkring maleriet opstod , har han vist, at han besidder lige de egenskaber, som er med til at skabe en dygtig kunstner.

Udstillingen kan ses til og med 9. februar:
lørdage og søndage kl. 14-16 eller efter aftale. 

Koncert og udstilling er støttet af Køge Kommunes Kulturpulje